Yritysesittelymme Tuoreimmat uutisemme Palvelut Jani Paasonen Kuvia toiminnastamme Videot Ota yhteyttä ja kysy lisää
Facebook
Otsikko DriveX website in English DriveX kotisivut Suomeksi DriveX website pa ruski Otsikko
KeskiBar
TalbeRight
Highslide JS
 
DriveX Oy - ajokoulutusta ammattitaidolla

Driving Experience eli DriveX tarjoaa monipuolisia autoalan elämys- ja opetuspalveluja sekä ralli ja erikoisautojen myynti ja välitystoimintaa. Erityisvahvuutemme ovat niin ralli- ja siviiliajokoulutuksessa sekä talviajo-opetuksessa kuin ennakoivan ajon koulutuksessa. Järjestämme myös monipuolisia virkistyspäiviä kaikenkokoisille ryhmille sekä edesautamme ulkomaan kontaktien luomista yritystoiminnassa.

Toimintamme perustuu aina asiakkaan toiveisiin:
Se, mitä Sinä haluat, on se, mitä me Sinulle tarjoamme.

Opetuksesta vastaavat ammattitaitoiset kouluttajat ralliautoilun entisen tehdaskuljettaja Jani Paasosen johdolla. Apuopettajana hänellä on myöskin ralliautoilun ammattilaistiiimin ovia urallaan kolkutellut Jouni Ampuja.

Meille tärkeintä on, että sinä saat sitä mitä olet tullut meiltä hakemaan: Laadukasta ajo-opetusta, virkistystä ja iloa autoilusta. Olitpa hakemassa opetusta siviili- tai kilpa-autoiluun tai vaikka vain mukavaa virkistystä arkeen, meiltä löydät aina sopiva ratkaisut.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistettava autoilupäivä!

Jani Paasonen, kouluttaja

Vuonna 2000 N-ryhmän Suomen mestaruuden voittaneella rallikuskilla on kokemusta niin kotimaasta kuin ulkomailta. Ralliautoilun MM-sarjan lisäksi Paasonen on ajanut myös erilaisia ratakisoja Euroopassa. Lue lisää Jani Paasonen -alasivulta.
TalbeRight
     
BottomBar Kuljetus Paasonen Stohl Racing ST Motors Jussi Tiippana Rally Technology
Copyright